Arcade Problem

Amayze

銀製の天使の剣士
Joined
Apr 25, 2008
Messages
107
Likes
0
Points
16
#1
I don't know if its just me but, everytime i get a highscore it never registers...he's a pic of me beating a highscore but it never works..



and here's what it says when it submits..

 
Last edited:

Tengu

惣流・アスカ・ラングレー
Joined
Jan 31, 2008
Messages
696
Likes
4
Points
18
#2
Meh its to stop people from beating my Simon Score....

Nah, ive had this problem myself a few times but it just fails to regester the high score and doesnt bring up any other error.


WOW IS THAT THE BANNER TO G2???? I have never seen it before, it doesnt show up in my browser.
 

ingeniousthinker

ıɹnʎǝʌolı
Joined
Feb 3, 2008
Messages
2,600
Likes
14
Points
38
#3
that was al;so my problem... i keep on beating the high score in the Alcohol Test but it doesn't register..
 

Chidori

XcaliburX
Joined
Feb 16, 2008
Messages
211
Likes
2
Points
18
#4
Yup I get the same problem for some games....This can be seriously frustrating after you spent a long time playing a game.
 

Amayze

銀製の天使の剣士
Joined
Apr 25, 2008
Messages
107
Likes
0
Points
16
#5
Especially when you waste 1 hour and 30 minutes on a zombie game that doesn't record scores...=\
 

Dante

Devil Hunter of Hell
Joined
Feb 27, 2008
Messages
520
Likes
4
Points
18
#6
I hear you guys, we're gonna work on it.

Apologies in advanced.